Wat is jouw wereldbeeld? Verkenning van wereldbeelden verhoogt je ‘wereldbeeld-intelligentie’ en daarmee leiderschapsvermogen.

Wereldbeelden zijn een belangrijke dimensie van inspirerend leiderschap – juist ook in onze hedendaagse, gepolariseerde samenleving. In deze interactieve, ervaringsgerichte workshop leer je meer over wat wereldbeelden zijn, onderzoeken we ons eigen wereldbeeld, reflecteren we op onze diepere waarden, en gaan we het gesprek hierover aan met anderen. Door ons wereldbeeld bewust te worden, ontstaat er een perspectiefverruiming, en dus meer opties in denken en handelen. Het draagt ook bij aan begrip voor andere perspectieven. Zo kunnen we vertrouwen en relaties bouwen, diversiteit in perspectief aanwenden voor innovatie en creatieve samenwerking, en tot de kern van issues en systemen komen.

Workshop @ Circl

Deze workshop vindt plaats in de context van de Week van de Circulaire Economie, georganiseerd en gehost door Circl, een initiatief van ABN-AMRO. Circl is een circulair platform op de Amsterdamse Zuidas waar de benodigde krachten uit de samenleving, business en finance samen in beweging komen voor een duurzame wereld.

Omdat de workshop online is kun je ‘m vanaf welke plek dan ook volgen (wel wifi nodig natuurlijk).

De toegang is gratis en je kunt je hier aanmelden.